Volgers

zaterdag 8 maart 2014

'Mijn' haakdag...

Jaaaa....vandaag was (is) het de nationale haakdag! En wat is een betere dag om dan gewoon het besluit te nemen op termijn toch aan de Crochet Along 2014 mee te gaan doen...?!!! Alle pdf's had ik al gedownload... Ik heb alleen met mezelf afgesproken dat ik eerst het rokje, waar ik vorig jaar al mee begonnen ben, ga afmaken voor ik aan dit nieuwe grote project begin. Maar alle foto's en verhalen, die ik las op facebook maakten mij zo enthousiast dat ik haast niet meer te houden ben... Oei, dat wordt nog wat. Maar dat rokje moet van de zomer af zijn. En ik ben net begonnen aan band 4. Voor de andere banden zie dezedeze en deze blog.
En mijn borduurwerkje, waar ik afgelopen weekend aan begonnen ben, ligt nu even te wachten. Dat wordt wel weer opgepakt.


Dus ja, heerlijk de stad in om eens even te snuffelen waar ik mijn wol/acryl ga halen voor de deken. Ik wil graag rood en wit. Dus eerst maar naar de Zeeman, maar daar hadden ze mijn kleuren niet. Toen naar de Wibra...en ja hoor, daar wel. Gelijk de boel maar ingeslagen. En ook maar een paar bolletjes katoen gekocht voor inktvisjes voor couveusekindjes (hier op facebook). Ik kan in ieder geval weer even vooruit tussen alle bedrijven door.En ja, een collega van mij had gevraagd of ik niet een potje sneeuwklokjes wilde haken voor op haar werkkamer op de praktijk. Ik heb het potje namelijk op 'mijn' kamer gezet. En aangezien ik niet de enige ben, die de kamer gebruikt... Van de week alvast wat onderdelen gehaakt en vanmiddag alles in elkaar gezet. Potje gezocht en klaar. Lief toch?
'Mijn' haakdag is zeer geslaagd. Nu vol motivatie het rokje afmaken en dan beginnen aan de CAL 2014!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11737129/?claim=unxr542fa23">Follow my blog with Bloglovin</a>

1 opmerking:

  1. Heerlijk om al jouw creatieve ideeën en plannen zo bij elkaar te zien. Mooie sneeuwvlokjes. Zo in een potje kunnen ze lekker lang staan. Ik ben benieuwd wat je met al die rode en witte garens gaat maken.

    Veel haak- en borduurplezier, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen