Volgers

zaterdag 15 februari 2014

Leuke onderzetters

Het gaat goed. Langzaam aan kan ik steeds meer (en vooral langer achter elkaar) haken en breien. Maar eerst een klein karweitje opgepakt. Mijn zusje had een tijdje terug gevraagd of ik de onderzetters, die ik voor haar had gemaakt, ook voor een bekende van haar kon maken. Dus nu ik weer iets kon doen, maar even gevraagd welke kleur dan gewenst was. En dat was creme.


Eerlijk gezegd vind ik de onderzetter zo ongelooflijk leuk. Maar ze komen wel uit de oude doos. Ik kwam achter het patroon via deze blog. Ik heb er destijds gelijk maar een stel gehaakt voor een tante van mijn man in kleurtjes.


Daarna voor mijn zusje toen ze het huis uit ging. In bijna dezelfde kleuren, maar toch anders. Eerlijk gezegd zijn de kleuren rose en groen hetzelfde, alleen de belichting met het maken van de foto's was niet hetzelfde. De kleur hierboven komt het dichtste bij de echte kleur.


En nu nog een keer voor haar bekende, geheel in creme.


Satijnlint erbij, 


strikje erom...


en dit kan met m'n zusje mee!

2 opmerkingen:

  1. Ze zijn inderdaad nog steeds leuk. Mijn oma heeft vroeger ook een stapeltje gemaakt, wat bij ons thuis altijd in gebruik was. Met andere kleurtjes zijn ze ook leuk.

    BeantwoordenVerwijderen