Volgers

donderdag 27 februari 2014

Knutsels uit de oude doos...

Van de week heb ik gezocht, gezocht en gezocht. En wat ik zocht kon ik vinden, nl. mijn allereerste brei- en haakwerk. Waar het is...ik heb geen idee. Een heleboel frustratie...als ik niet vinden kan wat ik wil vinden. Ik heb ook echt geen idee waar het gebleven is. En dan weet ik wel dat ik het een half jaar geleden nog in handen heb gehad. Per ongeluk weggegooid misschien? Volgens mij is het tijd om mijn knutselhoek op te ruimen... ;-) Hoog tijd zelfs. En dan kom ik het waarschijnlijk wel weer tegen.
Maar ik vond wel een heleboel andere dingen, die ik op de basisschool en later heb gemaakt.


Jeugdsentiment...!!!

Mijn eerste borduurwerk, enigszins aangetast door de 'tand des tijds'.


En nog meer borduurwerk van de basisschool.


Een mooi naai-etui oid.
Een slab, nooit gebruikt en toch niet schoon... ;-)


Mijn moeder heeft het in elkaar genaaid, want dat kon ik niet zelf.

Geborduurde sleutelhangers, voor aan m'n fietssleutel. Ik denk dat ik deze heb gemaakt toen ik op de middelbare school zat.


Deze in ieder geval toen ik wat ouder was.


Ik heb toch best het een en ander geborduurd in die tijd. Maar dat niet alleen. Deze geweven boekenleggers heb ik ook op de basisschool gemaakt.


Toch best leuk als al die werkjes bewaard blijven. Ook al houden ze het niet allemaal vol om mooi te blijven, maar toch... Ik vond het erg leuk om ze weer tegen te komen en met jullie te delen.

En voor van 't weekend staat voor de afwisseling weer een (klein) borduurwerk op de planning. Dat zien jullie later op mijn blog.

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien. Geen idee of ik nog dat soort dingen bewaard heb. In elk geval zijn de huidige basisschoolkinderen veel minder creatief bezig volgens mij.

    BeantwoordenVerwijderen